27-5-25 Poeldijk Delano jarig🎉🎉
27 mei 2025 - Wateringen, Nederland
Vandaag is onze kleinzoon Delano jarig, 17 is hij geworden en een hele knappe grote vent aan het worden. We hebben dit gezellig gevierd met gezellig eten bij Pris en Gras en Gras zijn ouders
We zijn al vroeg in de weer want als het goed is word de fietsendrager van “En Zoooo” gemaakt en dan gaan we daarna naar huis, het weer is niet bepaald zonnig en heel Nederland gaat vanaf woensdag kramperen( ivm het weer). De camping hier bevalt ons wel en misschien gaan we nog x een paar dagen terug het ligt heel gunstig en je kan hier geweldig fietsen en wandelen, weet ik uit ervaring, jaren met mijn ouders in Harderwijk gestaan.
Om ff voor negenen stonden we al bij Michel en hij had het materiaal binnen, dus fietsen eraf en hup aan de slag, ook gelijk nieuwe spanbandjes er op laten zetten, het motortje was service en op de bandjes kregen we korting, dus service hoor.
Onderweg nog ff een maaltijd stop en “En Zoooo” bracht ons veilig thuis over die lange grijze slang, we hebben veel beleefd, veel gezien en het maakte “En Zoooo” niet uit wat voor grijze slang hij bereed, hij nam ze met gemak. Wij zijn zonder kleerscheuren thuis gekomen maar op de 1 na laatste dag zagen we 2 ongelukken gebeuren, 1 met een caravan, de auto ging rechtdoor maar de caravan sloeg rechtsaf, die maakte een klap en er bleef weinig over van deze caravan, zeg net zo iets wat je vroeger op tv had met André van Duin, maar dat was dan humoristisch. En een auto die in de vangrail vloog, denk dat hij iets te hard reed.
Bosnië heeft ons verrast, daar bleven langer hangen dan gepland, Albanië was prachtig, beide zijn zeker voor herhaling, we hebben niets alles kunnen zien.
Er zijn mega veel campers op de weg, en want ze allemaal mee sjouwen, sommige hebben er een aanhanger erachter, of een auto,boten, brommers, motors maar de meeste hebben een rugzak met daarop of in de fietsen.
Wij hebben 6468 km gereden en aan brandstof waren we 877,48 euro kwijt, “En Zoooo” krijg ff rust word lekker schoon gemaakt zowel binnen als aan de buitenkant, dan gaan we 5 juli walsen op André Rieu, dan krijgt “En Zoooo” een kleine beurt want motorisch moet ook alles in orde zijn want dan gaat “En Zoooo” met Katja(dochter) en Aal + kids naar Spanje, lekker bakje in het zonnetje en dan naar de bruiloft van Kak en Aal gaan wij weer op pad, waarheen Marokko stond in de planning maar daar is een mazelen uitbraak, dus misschien Turkije want dat wilde verleden jaar al of blijven we dichter bij huis, nu weten we het nog niet. Bedankt voor het lezen en de reactie’s.
Dikke kus
Ben en Karin
ps onze laatste vlog staat online op YouTube

Fijn dat jullie heelhuids thuis zijn gekomen het was me weer een reis wat een avonturen nu alle indrukken verwerken jullie eerste reis met een camper was samen met ons als ik me niet vergis in 2019 naar Amerika in een gehuurde camper.
Dat was langs de westkust en kijk nu hoeveel belevenissen jullie alweer bij kunnen schrijven in het grote boek dat herinneringen heet nou eerst maar even bijkomen van alle belevenissen.
Good Goan je Zwager Gerard
Good goan
-xxx-jes
B+K
Liefs Tineke en Mat
- xxx-jes
B+K
We verheugen ons nu al weer op jullie volgende reisavontuur.