8) onderweg niet naar Dracula 🧛♂️ maar naar huis 🏠
28 september 2025 - Poeldijk, Nederland
Na het ontwaken, ontbijten, afwassen, toilet reinigen, spullen inpakken, verlaten we onze P4N, wat zeker een aanrader is om terug te komen, we zoeken een benzine station, want “En Zoooo” heb ook trek, enzo gaan we op rit naar Poeldijk. De zon schijnt en Duitsland ontwaakt langzaam, de mist hangt nog in de lucht en geeft de velden en bossen wat mysterieus, zo rijden we ook langs het dorp Hiddenhausen op zijn Engels verborgen, nu dat klopt, verborgen in de mist. Op de velden scharrelen hier en daar herten, die aan het gewas van de boeren proeven. Als de mist weg trekt, schijnt het zonnetje op de voorruit en de temperatuur stijgt lekker in “En Zoooo”.
We zijn rond 14h00 in de Poelluk, en 14h15 draaide de eerste was al, maar wij waren blij verrast er lagen 4 afwasborstels op ons te wachten voor “En Zoooo”, wat hebben we gelachen, nu keuze stress welke mag er mee op reis als we nog vertrekken deze week, als het kan.
We zijn een week onderweg geweest en hebben maar liefst 3567 km gereden, eigenlijk hadden we niet door moeten rijden maar gelijk omkeren maar dat is achteraf en achteraf kijk je een koe in haar kont, we hopen echt dat “En Zoooo” deze week weer gemaakt kan worden en wie weet vertrekken we naar Duitsland en of Frankrijk, in ieder geval morgen gaan we naar Castricum.
Ilse:28 september 2025Heel huis thuis en wat een leuke afwasborstels, genoeg keus voor. Jullie kunnen gezellig naar Duitsland komen vinden wij héél leuk 😘
Ben en Karin:29 september 2025Ja, wie weet kunnen we Hitster spelen😘😘