“En Zooo…..?????” Gaat walsen in Maastricht

3 juli 2025 - Maastricht, Nederland

2 en 3 juli.

Gisteren zijn we vertrokken naar Sittard, in die bloed hitte, we gaan een camping plek proberen van “ Welkom op de Oprit”, we zijn benieuwd, de reis liep voorspoedig en wat zo fijn is er is zijn geen tijden aan verbonden. Verleden jaar hebben bij Matty en Tineke gestaan ophangen soort oprit bij hun 2 de huisje maar dat is toch weer anders, dat is bij vrienden en dan kan je gebruik maken van hun toilet en douche, dus nu gaan wij bij vreemde mensen op hun oprit/tuin staan. Het is een leuk concept ze mogen geen geld vragen, we worden aller hartelijkst ontvangen door Lien van “WOMO”, na dat we gesetteld waren pakte we de fietsen en gingen op het heetst van de dag, op de fiets naar Duitsland, Anje en Leo verassen, dit was geen goed idee om dit op de fiets te doen, bij Anja en Leo gingen we op het stoepje zitten voordat we aanbelde, in eerste instantie wilde ze niet open doen, ze dachten er zitten een paar zwervers op de stoepje,  maar gelukkig herkende ze mij, deed de deur open en het werd een spontane gezellige middag. Rond een uur of 5 stapte we weer op de fiets want het weer ging veranderen, we waren voor de bui binnen. We kregen een rondleiding door de tuin van Lien, een super tuin hebben ze met een geweldige zwemvijver waar ik natuurlijk in moest zwemmen, in de avond nog gezellig met elkaar een bakkie gedaan en toen werd het tijd om de oogjes te sluiten.

3 juli vandaag zijn Peet en Justyna 4 jaar getrouwd, wat gaat de tijd snel.

Vanochtend op het fietsje naar Sittard, de stad van Toon Hermans, gezellige stad, met een leuke markt, gezellige mensen, we raakte aan de klets en voor dat we het wisten was het weer 12h00, stapte op het fietsje terug naar de camper, inpakken en op naar Maastricht, helaas was Lien niet thuis dus konden we van haar geen afscheid nemen,maar wel van de honden, man en demente moeder.

Op naar de camping in Maastricht, wij stonden net en toen kwamen zus en zwager er ook aan, na een bakkie op naar Maastricht het Vrijthofplein, al een drukte van belang, iedereen is in de ban van André Rieu, ineens horen we Hoi Ben en Karin, staan ineens Jeroen en Marjolein achter ons, die hebben we 11 jaar geleden ontmoet reis Vietnam, was spontaan gezellig, zei gaan vanavond naar Rieu, en wij, wij gaan morgen.

1. Gerard:
    Karin 3.0 groetjes van je zwager 2.0
  2. Gea:
    Klinkt weer prima. Heel veel plezier daar bij Rieu . Tot snel
  3. Nel:
    Weer gezellig lezen
  4. Francisca Kloese:
    3 juli 2025
    Heel veel plezier bij Rieu stikjeloers

Groetjes Jezus
  5. Wilma:
    3 juli 2025
    Wat heerlijk dat jullie zo genieten, zeker morgen bij Andre Rieu
    Veel plezier 💃
  6. Ben van elswijk:
    4 juli 2025
    Leuk en spontaan verslag,veel plezier en doe Andre de groeten van me.
  7. Bruins-Ouwinga Zsuzsika:
    4 juli 2025
    Karin ik mis de foto’s. Benieuwd naar morgen.
  8. Ria Bakker:
    4 juli 2025
    veel plezier en luistergenot karin en ben
  9. Willem:
    Gaan jullie wel in het wit? Veel plezier gr Willem
  10. Patricia Van Ooyen:
    4 juli 2025
    Lekker hoor zo met de camper naar waar je heen wil. Een weekend een week daar of een rond reis door Europa. Geniet er van morgen bij Rieu.